We willen allemaal dat de wereld veranderd: vrede op aarde, minder CO2 uitstoot, geen mensen meer die in armoede leven. Maar, zoals Ghandi al zei: “als je een verandering in de wereld wilt realiseren, moet je zelf die verandering zijn met heel je hart, ziel en daden”. Wacht daarbij niet op anderen, maar neem zelf het initiatief. We kunnen toch niet verwachten dat de wereld veranderd als je er zelf voor kiest hetzelfde te blijven doen. Daarom geloof ik in Small Actions = Big Change. Als we met zijn allen een steentje bijdragen, zorgen we gezamenlijk voor grote veranderingen en dit kan door maatschappelijk betrokken te zijn. Dit doe je voor anderen, maar ook voor jezelf of voor het bedrijf waar je werkt. Er is niks mis mee om maatschappelijk betrokken te ondernemen, óók vanuit gezond eigenbelang. Lees hier het hele artikel in de Betere Wereld.