Evenementen op maat: Evenementenlocatie georganiseerd door BureauWElle

VERANTWOORDE EVENEMENTEN OP MAAT

Evenementen vertellen een verhaal, jullie verhaal. Dat kan het beste geheel op maat. Of je nu je medewerkers wilt motiveren, klanten wilt inspireren of je merk wilt positioneren. Een op maat gemaakt evenement is de oplossing.
Als het evenementenbureau voor verantwoorde evenementen ontwikkelen wij bijzondere belevenissen op maat. Onze evenementen op maat sluiten naadloos aan bij de wensen, visie en communicatiestrategie van het bedrijf. Het evenement komt gezamenlijk tot stand, in co-creatie. Met de evenementen van Bureau WElle motiveer, informeer, inspireer en bedank je je relaties of medewerkers en creëer je lange termijn relaties.

Bureau WElle organiseert de volgende evenementen: relatie marketing evenementen, personeelsevenementen, congressen, inspiratie dagen, teambuilding evenementen, bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes, afdelingsuitjes en incentives.
Eigenlijk organiseren wij allerlei soorten evenementen. Neem contact op voor meer informatie.

Duurzaam organiseren

Als evenementenbureau organiseren wij verantwoorde en duurzame evenementen op maat. Onze duurzame evenementen laten een positieve bijdrage achter op onze samenleving, jouw medewerkers en relaties. Denk aan daadwerkelijk aan de slag gaan voor een betere wereld, het bieden van een podium aan social enterpreneurs of het op een subtiele manier verweven van duurzame inspiratie door het event heen. Wij zijn gewend ‘sociaal’ in te kopen op onze duurzame evenementen, van activiteit tot locatie van catering tot vervoer.

Werkwijze

Hoe gaat Bureau WElle te werk? Al tijdens het eerste gesprek zetten wij onze creatieve geest aan en vanuit doelstelling en doelgroep vliegen wij de conceptfase aan. Na de presentatie van het concept en de kostenbegroting scherpen wij dit aan met jullie feedback. Vervolgens maken wij een uitgebreide planning van het voortraject. In de aanloop naar het evenement toe coördineren en organiseren wij alle event onderdelen, van locatie tot sprekers, van catering tot verantwoord vervoer, van draaiboek tot het kostenoverzicht. Natuurlijk gebeurd de organisatie in overleg met jullie, want het is een co-creatie. Op de dag zelf ontzorgen wij jullie en zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt geregeld, zodat jullie optimaal kunnen genieten van het evenement.

JE WILT BINNENKORT EEN EVENEMENT ORGANISEREN?