EVENTPROGRAMMERING OP LOCATIES

Op zoek naar een inspirerend concept in je evenementenlocatie?
Bureau WElle ontwikkelt en organiseert eventprogramma’s in locaties zodat bezoekers een ultieme ervaring ondergaan.

Rondje Gein

Vergader je bij Buitenlocatie Anna Haen in Abcoude en heb je tijdens je vergaderdag behoefte aan frisse lucht, lekker uitwaaien en wil je energie opdoen? Boek dan nu ‘Rondje Gein’, een heerlijke wandeling met inspirerende vragen. Rondje Gein is een initiatief van Bureau WElle.

Anna's Energyboost

Voor buitenlocatie Anna Haen ontwikkelden wij een energyboost in 4 uur. Met een paar korte mindfullness-oefeningen, een wandeling door de natuur, een competitie-element voor je team en een gezonde lunch krijgen lichaam en geest een boost.
Dat wil jij toch ook?

Running Dinner - Groen & Sociaal

Wil je samen met je collega’s of relaties dineren in verschillende restaurants die allemaal een duurzaam of sociaal karakter hebben? Dat kan tijdens een Running Dinner. Tussen de gangen door wandel je door het mooie Utrecht. 

Proeverijenwandeling Utrecht

Wie wil er nou niet kennismaken met sociaal betrokken hotspots in Utrecht en bij elke stop wat lekkers proeven? Onder begeleiding van een stadsgids wandel je samen met je collega’s of relaties door Utrecht. Van een circulair geproduceerde amuse tot een biologisch frietje.