INCENTIVE REIZEN

Een incentive reis is als een beloning voor je medewerkers, een avontuur, een belevenis die iemand nooit vergeet. Wil je je medewerkers echt belonen dan is een incentive het antwoord. Wij luisteren naar jullie wensen en zorgen ervoor dat jullie de incentive reis krijgen die helemaal bij jullie past.
Als evenementenbureau organiseren wij verantwoorde en duurzame incentive reizen op maat. In onze incentive reizen zit ook altijd een onderdeel dat daadwerkelijk een positieve bijdrage achterlaat op de samenleving. Wij zijn gewend ‘sociaal’ in te kopen.

Full service evenementenbureau

Wij organiseren incentives op innovatie wijze. Al tijdens het eerste gesprek zetten wij onze reisgeest aan. Vanuit doelstelling en doelgroep vliegen wij de conceptfase aan. Na de presentatie van het concept en de kostenbegroting scherpen wij dit aan met jullie feedback. Vervolgens maken wij een uitgebreide planning van het voortraject.

Als full service evenementenbureau regelen wij de gehele incentive; van vervoer tot hotel, van activiteiten tot het communicatietraject, van begroting tot draaiboek. Natuurlijk in co-creatie. Tijdens de reis ontzorgen wij en zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt geregeld, zodat jullie op de reis optimaal kunnen genieten. Wij organiseren incentives, groepsreizen en lustrumreizen.

GA JE MET ONS MEE OP REIS?