KANT EN KLARE VERANTWOORDELIJKE BEDRIJFSUITJES EN TEAMBUILDING

Geen budget voor een op maat gemaakt evenement dan is een kant en klaar concept voor een verantwoord bedrijfsuitje de oplossing. Door een verantwoord bedrijfsuitje verbind je je medewerkers met elkaar op een duurzame manier. Wij hebben ruim 15 kant en klare maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitjes waarmee je als bedrijf het verschil maakt. Van autorally tot een uitje met mensen met een beperking. Hieronder voorbeelden van kant en klare concepten, misschien ben je er dan meteen wel uit…!

Full service evenementenbureau

Wij bieden de mogelijkheid om elk verantwoord bedrijfsuitje te starten of te eindigen met een lunch of diner. Als full service evenementenbureau weten wij veel leuke, sociale verantwoorde lunch- en dinermogelijkheden. Of denk er eens aan om te starten met een inspirerende spreker of een verantwoorde smoothie workshop. Uiteraard kunnen wij ook het vervoer van en naar de activiteit regelen, net wat jij wilt.

Onze duurzame bedrijfsuitjes

Fietschallenge en proeverij

In teams fiets je door Amsterdam. Je fietst langs duurzame, sociale en verantwoorde ondernemingen en start-ups. Daar proef je de producten van het bedrijf. De fietstocht kan gaan langs een bakker, kledingfabriek, café, chocoladefabriek, bierbrouwerij, boerderij of een kippenboerderij.
Tijdens de challenge krijgen de teams diverse opdrachten over de stad, de route, elkaar, het bedrijf zelf en de bezochte sociale ondernemingen. Wie wordt de winnaar…? Inspiratie, fun, competitie en teambuilding. De fietsroute is geheel op basis van interesse, wensen en beschikbaarheid.

Afvalvischallenge

Varen over de Amsterdamse grachten… heerlijk. Alleen de Amsterdamse grachten liggen vol plastic en ander afval. Pak een schepnet en ga met je team afval opvissen en zwerfvuil opruimen uit de grachten. Een gezellige activiteit waarbij je onder het genot van een lekker drankje ook nog een bijdrage levert aan een beter milieu en schone grachten. Tijdens de challenge krijgen de teams diverse opdrachten over elkaar, het bedrijf en de stad. Naast varen in de Amsterdamse grachten is deze activiteit ook mogelijk in de Rotterdamse wateren.

Citygame

Trek je wandelschoenen aan voor deze groene wandeltocht door de stad van jouw keuze. In teams loop je door de stad en is het tijd voor competitie. Wie wordt de winnaar van de groene challenge? Tijdens de challenge krijg je opdrachten over elkaar, het bedrijf en de stad. Met de opdrachten verdien je producten voor de Voedselbank of geld voor een goed doel naar keuze.

Steek de handen uit de mouwen

Met dit verantwoorde bedrijfsuitje ga je klussen of tuinieren op een klusproject in Nederland. Deze klusprojecten variëren van zorgboerderijen tot tuinprojecten. In ieder geval zijn het projecten voor stichtingen of mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Je gaat met een goed gevoel van dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje naar huis.

Op stap met mensen met een beperking

Bezoek met je team het Rijksmuseum, Blijdorp of een andere attractie in Nederland. Jullie gaan niet alleen, maar met mensen die niet alleen een Nederlandse attractie kunnen bezoeken. Denk aan ouderen, mensen met een beperking of kinderen die onder de armoedegrens leven. Je hebt zelf een leuke dag en je bezorgt mensen de dag van hun leven.

Autorally Tesla

Autorally’s zijn leuk en spannend, maar niet duurzaam. Stap daarom in een elektrische auto: heel verantwoord en heel gaaf. Wie wil er nu niet in een Tesla zitten?
Ga op pad met je team en de Tesla en rijd een echte autorally door Nederland. Beantwoord tijdens de autorally vragen en voer opdrachten uit om je collega’s, het bedrijf en de omgeving beter te leren kennen. Competitie en teambuilding staan centraal.

Strandactiviteiten

Voel de wind door je haren op het Nederlandse strand. Ga met je team strandjutten over het strand. Lekker uitwaaien en ook nog een bijdrage leveren aan de mooie natuur van Nederland. Zet daarna je creatieve brein aan en maak kunst van het gejutte afval.
Vamos a la playa!

Groenten kweken

In Nederland woont en leeft nog steeds 7% van de bevolking onder de armoedegrens. Deze mensen komen in aanmerking voor een voedselpakket van de Voedselbank. In deze pakketten zit weinig tot geen verse producten. Ga mee naar buiten en ga groenten zaaien en oogsten voor de Voedselbank.

Social entrepreneurship

6 inspiratie talks, 6 sprekers, 6 minuten per spreker en ga vol nieuwe indrukken naar huis. 6 sociale ondernemers nemen je tijdens dit social event mee in hun wereld, hun gedachtegoed en hun ambitie. De sprekerskeuze is op basis van interesse en doelgroep in de zaal. Zo inspirerend!

Ervaar hoe het is om blind te zijn

Met de belevenissen in het donker realiseer je werkgelegenheid voor mensen met een visuele beperking. Loop door de ‘stad’ en ervaar hoe het is als je niets kunt zien.

Leer je collega’s echt vertrouwen tijdens dit verantwoorde bedrijfsuitje met de teambuildingsactiviteit: blind vertrouwen. Proeverijen en diners in het donker zijn ook mogelijk. Deze activiteit opent je ogen.

Ervaar hoe het is om met een fysieke beperking te sporten

Op zoek naar een sportief evenement? Wees samen met je collega’s actief en gezond en werk je in het zweet op een clinic rolstoelbasketbal of zitvolleybal en ervaar hoe het is om met een fysieke beperking te sporten. Na afloop van een sportief evenement ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis.

Pak verjaardagspakketten in

Ruim 60.000 kinderen leven in Nederland onder de armoedegrens en vieren daarom hun verjaardag niet. Zorg dat dit wel kan, ga mee op een verantwoord bedrijfsuitje en help mee verjaardagspakketten inpakken. Jullie gaan ook traktaties maken zodat de kinderen op hun verjaardag blij zijn en lachen.

Kookworkshop

Kook samen met je team en met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Na de kookworkshop nuttig je met je team de door jullie gekookte gerechten. Om je vingers bij af te likken.
Na het koken ook nog in de bediening lopen? Na het koken loop je samen met je team in de bediening in een restaurant dat fungeert als sociale ontmoetingsplaats voor eenzame mensen en mensen die niet de middelen hebben om uit eten te gaan. Na deze kookworkshop dineer je samen met de gasten en je team in het restaurant.

Voorkom voedselverspilling

In Nederland wordt er veel eten weggegooid en daar kan jij iets aan doen! De activiteit start met een inspiratie speech over de gedachte achter het project of een korte geschiedenis- en biologieles! Gedurende de masterclass of workshop leer je hoe je voedsel langer kan bewaren en ga je aan de slag met technieken als fermenteren. Deze activiteit kan plaatsvinden in Amsterdam of Rotterdam.

Samen een droom realiseren

Laat met je team een wens in vervulling gaan voor een kind dat ernstig ziek is. Tijdens dit teamuitje staat teambuilding centraal. Je moet namelijk met je team er alles aan doen om een wens uit te laten komen. Je maakt gebruik van je eigen netwerk en creativiteit om dit te realiseren. De fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens, de uitvoering doen jullie. Van het bestellen van een taart tot en met het regelen van uniek vervoer. De gerealiseerde wensvervulling wordt echt in de praktijk gebracht.

Biologische wijnproeverij

Na een korte uitleg over biologische wijnen is het tijd om te proeven en de karakteristieken van biologische wijnen te achterhalen.

Help de boswachter

Nederland is mooier dan je denkt, ga de natuur in. Maak een wandeling door een natuurgebied met een boswachter en beleef je eigen groene evenement door aan de slag te gaan in het bos. Ga wilgen knotten, omheiningen herstellen, bomen snoeien, bomen planten en afval opruimen. Groener dan dit wordt het niet.

Stadswandeling Amsterdam

Ex-dakloze gidsen vertellen hun verhaal tijdens een stadswandeling door Amsterdam. Luister naar de persoonlijke verhalen van de gidsen die jarenlang op straat hebben geleefd. Stel vragen, en leer de stad op een andere manier kennen. De gidsen hebben zo een zinvolle dagbesteding.

JE WILT EEN VERANTWOORD BEDRIJFSUITJE?

leuk, neem contact met ons op