OMNIMARK TEAM-EVENT 2018 & PARTNER-EVENT 2019

Hoe stimuleer ik integratie en interactie tussen collega’s die elkaar niet dagelijks zien of dagelijks met elkaar samenwerken. Dit deden wij door verbinding te realiseren.
De Omnimark-medewerkers kwamen aan in hun eigen loods en kantoor en werden ontvangen met fantastische koffie, ze werden direct gekoppeld aan een collega die ze niet kenden. Duo voor duo verlieten de medewerkers hun veilige omgeving en gingen op avontuur in hun eigen omgeving. Op deze wandeling door de natuur kregen ze de nodige (duurzame) opdrachten om zichzelf, elkaar en het bedrijf beter te leren kennen. Bovendien kwamen zij leuke verrassingen tegen onderweg.
Midden in de natuur werden de medewerkers vervolgens omringd door schapen, ga die maar eens, als 1 team, in goede banen leiden…? Na een gezamenlijke lunch in de natuur zetten de medewerkers koers naar een eiland voor de kust van Amsterdam voor een interactief middagprogramma met afsluitend een borrel en een BBQ.

Voor het partner-event in 2019 ontwikkelde Bureau WElle een social tasting tour door Amsterdam. De gasten liepen, onder leiding van een gids, langs diverse sociale ondernemingen. Op elke locatie kregen zij een inspirerende talk over het product en gedurende de social tasting tour proefden zij chocolade, duurzame vis en een sociaal gebrouwen biertje.

“
Professioneel gedaan, ook de contacten met leveranciers, kosten afwikkeling en feedback. Ik ga jullie recommanderen bij diegenen waar ik dat kan.”

– HB Kwee –
  Omnimark

WIL JE OOK EEN VERANTWOORD EVENT?