BP GOEDE DOELEN DAGEN

De vraag van BP was: hoe kunnen wij een bijdrage leveren aan een betere samenleving? Het geijkte personeelsfeest werd vaarwel gezegd en de BP Goede Doelen Dag was een feit.
In de laatste jaren hebben honderden medewerkers van BP zich ingezet voor mensen met een fysieke beperking. We nemen mensen met een beperking mee op een leuke dag uit naar een bijzondere Nederlandse attractie. Een ander gedeelte van de groep gaat klussen. Van tuinieren tot schoonmaken, van schilderen tot koken. Uiteraard voor mensen en stichtingen die de hulp hard nodig hebben. Een duurzaam evenement met oog voor de toekomst.

En wat doet een duurzaam evenement met de medewerkers van BP? Bekijk het inspirerende filmpje:

“Lisette is een zeer ervaren project manager. Mede dankzij haar eerdere werkervaring in de evenementenbranche heeft zij strakke controle over de uitvoering van al haar projecten, waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. 
Zij is enthousiast en creatief bij de organisatie van maatschappelijke evenementen, waarbij gericht gekeken wordt naar projecten die goed aansluiten/passen bij het bedrijf waar ze mee werkt. 
Daarnaast is Lisette een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Zij is open, communicatief sterk en levert wat zij toezegt binnen de gestelde planning. Dit maakt haar tot betrouwbare partij om mee samen te werken.”

– BP –

WIL JE OOK EEN VERANTWOORD EVENT?