RESCUE ROOM

Kromkommer, Instock en Too Good To Go lanceren de Rescue Room. Bureau WElle is projectleider en neemt het projectmanagement op zich.

De Rescue Room is een unieke escape room over en tegen voedselverspilling. Een oplossing vinden tegen voedselverspilling is zo makkelijk nog niet. In de Rescue Room is het doel daarom niet om zelf te ontsnappen maar om zo veel mogelijk eten te redden door puzzels en raadsels rondom het thema voedselverspilling op te lossen. Om aandacht te vragen voor deze enorme verspilling en om te laten zien dat we juist samen tot een oplossing kunnen komen, is de Rescue Room ontwikkeld.
Het is de eerste keer dat in Nederland een escape room ontwikkeld is gericht op het thema voedselverspilling.

 

“De samenwerking met Lisette tijdens ons project van de Rescue Room was optimaal. Een project wat nog nooit is gedaan met veel vrijwilligers en zeer korte termijnplanning, daar heb je ervaren projectmanagement voor nodig. Lisette blinkt uit in het houden van overzicht over het project maar ook in het identificeren van de belangrijke stakeholders in het project en ze in de juiste verhouding te betrekken en begeleiden.”

– J. Rietveld
 –
Too Good To Go

WIL JE OOK EEN VERANTWOORD EVENT?