RESCUE ROOM

Kromkommer, Instock en Too Good To Go lanceren de Rescue Room. Bureau WElle is projectleider en neemt het projectmanagement op zich.

De Rescue Room is een unieke escape room over en tegen voedselverspilling. Een oplossing vinden tegen voedselverspilling is zo makkelijk nog niet. In de Rescue Room is het doel daarom niet om zelf te ontsnappen maar om zo veel mogelijk eten te redden door puzzels en raadsels rondom het thema voedselverspilling op te lossen. Om aandacht te vragen voor deze enorme verspilling en om te laten zien dat we juist samen tot een oplossing kunnen komen, is de Rescue Room ontwikkeld.
Het is de eerste keer dat in Nederland een escape room ontwikkeld is gericht op het thema voedselverspilling.

 

“De afgelopen jaren hebben wij met G4G regelmatig samengewerkt met Bureau Welle. Deze samenwerking hebben wij altijd als zeer prettig ervaren. Ze weten waar ze het over hebben en houden de touwtjes strak voor een vlekkeloos resultaat. Lisette zelf is zeer creatief als het aankomt op het bedenken van concepten, hier geniet ze ook zichtbaar van. Het duurzame karakter van Bureau WElle’s aanpak (inzet van bijvoorbeeld elektrische taxi’s, geen plastic flesjes, fair chain producten etc.) sluit ook goed aan bij onze visie op ondernemen. Een fijne partner voor nog vele jaren!”

– C. Zumpolle
 –
G4G

WIL JE OOK EEN VERANTWOORD EVENT?