OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

“De samenwerking met Lisette tijdens ons project van de Rescue Room was optimaal. Een project wat nog nooit is gedaan met veel vrijwilligers en zeer korte termijnplanning, daar heb je ervaren projectmanagement voor nodig. Lisette blinkt uit in het houden van overzicht over het project maar ook in het identificeren van de belangrijke stakeholders in het project en ze in de juiste verhouding te betrekken en begeleiden.”

– J. Rietveld -

Too Good To Go

“Met veel plezier en met geweldige resultaten werken wij samen met Lisette. Haar aanpak is doelgericht, overzichtelijk, en met een brede lach. Wij krijgen spontaan meer energie wanneer Lisette aanschuift. Haar verhelderende blik en aanpakkers-mentaliteit geeft een boost aan ieder project. We kijken er naar uit onze samenwerking nog lang voort te zetten en samen te genieten van de impactvolle en duurzame evenementen die we creëren.”

– F. Maurits -

the Punchy Pack

“De afgelopen jaren hebben wij met G4G regelmatig samengewerkt met Bureau Welle. Deze samenwerking hebben wij altijd als zeer prettig ervaren. Ze weten waar ze het over hebben en houden de touwtjes strak voor een vlekkeloos resultaat. Lisette zelf is zeer creatief als het aankomt op het bedenken van concepten, hier geniet ze ook zichtbaar van. Het duurzame karakter van Bureau WElle’s aanpak (inzet van bijvoorbeeld elektrische taxi’s, geen plastic flesjes, fair chain producten etc.) sluit ook goed aan bij onze visie op ondernemen. Een fijne partner voor nog vele jaren!”

- C. Zumpolle
 -

G4G

“Lisette is een zeer ervaren project manager. Mede dankzij haar eerdere werkervaring in de evenementenbranche heeft zij strakke controle over de uitvoering van al haar projecten, waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Zij is enthousiast en creatief bij de organisatie van maatschappelijke evenementen, waarbij gericht gekeken wordt naar projecten die goed aansluiten/passen bij het bedrijf waar ze mee werkt. 
Daarnaast is Lisette een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Zij is open, communicatief sterk en levert wat zij toezegt binnen de gestelde planning. Dit maakt haar tot betrouwbare partij om mee samen te werken.”

– R. Duine -

BP

“Ik heb al veel leuke reacties van collega’s gehad. Voor mij was het ook weer een fantastische dag en geslaagd evenement. Bedankt voor al jullie hulp!”

– E. van der Horst -

BP

“
Professioneel gedaan, ook de contacten met leveranciers, kosten afwikkeling en feedback. Ik ga jullie recommanderen bij diegenen waar ik dat kan.”

– HB Kwee -

DGI

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de leuke en leerzame middag afgelopen zaterdag. Iedereen vond het ontzettend leuk en een bijzondere ervaring in het donker.”

– H. Jansen -

Eurest

“Graag bedank ik je hartelijk voor de organisatie en je persoonlijke begeleiding gedurende onze team dag. Ik denk dat het een zeer geslaagde dag was waarop alles heel gladjes is verlopen. Het mooie weer heeft zeker een positieve bijdrage geleverd. We hebben positieve reacties ontvangen en de activiteiten zijn zeker zeer gewaardeerd!”

– P. Tomasoa
 -

Redevco

“We krijgen hele positieve reacties! Top, dankzij jullie! Het was een leuke en succesvolle samenwerking! Om jullie te bedanken ontvangen jullie van Bas een uitnodiging om te lunchen op dinsdag 18 maart. Leuk om het zo af te ronden en nog even na te kletsen!”

– I. Laroussi -

ABN AMRO

“We hebben enorm geboft met het weer en……..ik vond het een fantastisch uitje. Vol trots liet ik mijn das aan mijn man en de dames van de dagopvang zien. Ik wil jullie beide hartelijk danken voor de fantastische dag. Ik zie jullie misschien nooit weer, maar vergeten zal ik het nooit. Bedankt voor de foto en het duwen. Lieve groetjes aan jullie beide.”

- Deelnemer -

Zonnebloem

“De keuze om Bureau Welle als partner te kiezen, is met name omdat ik het volste vertrouwen heb in Lisette. Ze weet van een creatief concept een haalbaar en realistische productie te maken, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat en ze goed luistert naar de wensen van de opdrachtgever. Tevens is ze duidelijk, concreet en, door haar vele ervaringen als projectmanager, een partner die de rust en helicopterview behoudt tijdens de uitvoer van het evenement. Daarnaast maakt zij gebruik van een professioneel netwerk aan leveranciers, waardoor de evenementen naar een hoog niveau worden getild. Lisette zelf is eerlijk, discreet en open. Eigenschappen die het prettig maken om met haar samen te werken.”

– S. van Dam -

Beetalented

De klant vond het een erg leuke activiteit. Wat je zelf ook al aangaf was dit een fijne activiteit te doen na 2 dagen lang meetings. Samenwerking hebben wij als fijn ervaren. Konden makkelijk schakelen ook indien we snel antwoord nodig hadden.”

– S. IJlstra -

EiB

“Event went well. Great feedback yesterday at closing”

– S. Krummel-Mihajlovic –

Stryker

JE BENT OP ZOEK NAAR ORGANISATIE TALENT?